Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieuwe FW SAB Titan 1 en 2 Versie 1.4.16 windows
azboxhd
Posting Freak
*


6
1.710 posts 276 threads Lid sinds: Jan 2011

Locatie: hoofdstad van gelderland
  • Social Media Links:

  • Laatst online: Vandaag 15:05
    03-10-2011 , 15:53 -
    #1
    bij SABSATELLIET is nieuwe software 1.4.16 windows aanwezig.

    Titan 1 met Emu
    http://www.dvbstand.com/sws.php?cat=127&mark=1

    Titan 1 zonder Emu
    http://www.sabsatellite.nl/upload/idosya...1.4.16.abs

    Titan 2 met Emu
    http://www.dvbstand.com/swd.php?id=945&mark=1

    Titan 2 zonder Emu
    http://www.sabsatellite.nl/upload/idosya...1.4.16.abs
    =====================================
    johan

    Moderator edit:
    Links toegevoegd en topic titel duidelijker gemaakt
    Dit bericht is het laatst bewerkt op 03-10-2011 , 16:23 door Satlover.
    Seniorsatter
    Donateur
    *


    0
    206 posts 13 threads Lid sinds: Jan 2011

    Locatie: Zaandam
  • Social Media Links:

  • Laatst online: Gisteren 09:44
    03-10-2011 , 16:19 -
    #2
    Zo wordt het niet duidelijker moderator.
    de link moet zijn : http://www.sabsatellite.nl
    en dus niet dvbstand.
    Dus voor de goede orde de 1.4.16 mcas Xwindow en Amstar originele FW bij sabsatellite
    en de 1.4.16 ps Xwindow en Amstar emu FW bij DVBStand
    Satlover
    Posting Freak
    *


    9
    2.343 posts 124 threads Lid sinds: Jul 2008

    Locatie: Ede
  • Social Media Links:

  • Laatst online: 23-09-2014 23:58
    03-10-2011 , 16:24 -
    #3
    Oke zoals jullie willen dacht dat de meeste met Emu gebruikte dus nu alle twee in het bericht van Johan gezet.
    VU+ Duo Open Pli 3.0
    TV Samsung 3D 46" ES8000S (Met CI module)
    Onkyo TX-SR607 met JBL SCS500.5

    PACE UPC BOX
    Panasonic 38" Full HD
    ACRyan HD mini Player

    Astra 1,2,3 Hotbird, Visiosat Bi G4 QUADRO 4x Quad LNB
    Timo
    Donateur
    *


    1
    886 posts 48 threads Lid sinds: Feb 2009

    Locatie:
  • Social Media Links:

  • Laatst online: Vandaag 13:24
    03-10-2011 , 19:13 -
    #4
    En nu testen!!
    Wat zijn de eerste resultaten??smilie
    Tuners: SAB: Titan HD micro,SAB Titan FTASC,Pace DSR8141/22:Met multifocus Astra 1-2-3 en Hotbird.
    Prime focus 1.80m  80 en 64cm offset.

             
             
             
    Franky4fun
    Junior
    *


    0
    42 posts 0 threads Lid sinds: Sep 2011

    Locatie:
  • Social Media Links:

  • Laatst online: 11-03-2012 12:54
    04-10-2011 , 20:12 -
    #5
    1.4.16 bestond toch al? Azboxhd al gekeken voor TitanI ?
    ik denk dat ik morgen nog wel even tijd heb om te testen... maar heb nog weinig positieve berichten gezien..
    kozanostra
    Junior Member
    *


    0
    18 posts 3 threads Lid sinds: Oct 2011

    Locatie: UK
  • Social Media Links:

  • Laatst online: 20-01-2015 12:42
    17-10-2011 , 14:55 -
    #6
    Hi all,

    quite recently I've got SAB Titan 2 and reinstalled with latest amstar software. Everything works but just sometimes receiver crashes and looses CCAM Client sharing settings. I've tried to create hsdata.cfg file with presets but this file also does not get loaded event after succesfull loading from USB drive as after loading it reloads whole receiver (which causes to loose CCCAM server settings). I end-up reentering manually settings 3 to 5 times a day which is very enoying.

    For me this looks like hsdata.cfg file has readonly properties and all changes kept in memory only. Does anyone had this type of an issue?

    inbetwee
    Administrator
    *


    20
    10.452 posts 4.522 threads Lid sinds: Feb 2005

    Locatie: Emmen(DR)
  • Social Media Links:
    Twitter YouTube

  • Laatst online: Gisteren 21:58
    17-10-2011 , 15:03 -
    #7
    the hsdata cfg file is not good normaly its loading from the usb stick and after the reboot the lines are active.
    Did you download the hsdata.cfg from the dvb stand site? look here http://www.dvbstand.com/swd.php?id=844&mark=1
    and try to load this cfg file .

    Inbetwee
    Sab Nova Android Hd
    80cm draaibaar 53 graden oost tot 30 graden west.
    42 Inch Full Hd Led TV

    İmage

    kozanostra
    Junior Member
    *


    0
    18 posts 3 threads Lid sinds: Oct 2011

    Locatie: UK
  • Social Media Links:

  • Laatst online: 20-01-2015 12:42
    17-10-2011 , 15:34 -
    #8
    Yes I did got this one and modified with modified single line and also tried to add another 7. But as I said it loads and then tells that will restart receiver. And after reboot it comes back default settings.

    Content of my hsdata.cfg:
    # hsdata.cfg
    # need copy this file to C: of ur usb stick. then put receiver to read
    # cmd -> cfg~lock~hide~pass
    # sample cfg~1~1~00000000 means , u will lock the server info menu.
    # also hide the server info. the password to watch is 00000000
    # cmd -> protocol~host~port~user~pass~des
    # sample newcamd~192.168.2.3~10000~dummy~dummy~0102030405060708091011121314
    # sample homecamd~192.168.2.3~10000
    # sample homecamd2~192.168.2.3~10000
    # sample cccamd~192.168.2.3~10000~dummy~dummy
    # sample nasscamd~192.168.2.3~10000

    cfg~0~0~00000000
    newcamd~192.168.0.1~8839~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
    inbetwee
    Administrator
    *


    20
    10.452 posts 4.522 threads Lid sinds: Feb 2005

    Locatie: Emmen(DR)
  • Social Media Links:
    Twitter YouTube

  • Laatst online: Gisteren 21:58
    17-10-2011 , 15:48 -
    #9
    why to you use newcamd ? in the last posting you said lossing the CCcam lines? did you set newcamd in the server menu ? or Cccam ?
    Sab Nova Android Hd
    80cm draaibaar 53 graden oost tot 30 graden west.
    42 Inch Full Hd Led TV

    İmage

    kozanostra
    Junior Member
    *


    0
    18 posts 3 threads Lid sinds: Oct 2011

    Locatie: UK
  • Social Media Links:

  • Laatst online: 20-01-2015 12:42
    17-10-2011 , 16:03 -
    #10
    (17-10-2011 , 15:48)inbetwee schreef: why to you use newcamd ? in the last posting you said lossing the CCcam lines? did you set newcamd in the server menu ? or Cccam ?

    Sorry,
    I really ment newcamd protocol, not the CCCAM it self. And in the recerver I am using newcamd protocol as well.


    Lijst met mogelijk verwante topics
    Topic Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
      Nieuwe s/w voor Titan I en Titan II inbetwee 15 1.466 26-09-2016 , 17:44
    Laatste bericht: inbetwee
      Nieuwe s/w voor Titan Micro SE inbetwee 1 555 23-12-2015 , 10:51
    Laatste bericht: Timo
      Nieuwe s/w voor Titan III. inbetwee 0 502 08-12-2015 , 18:49
    Laatste bericht: inbetwee
      Nieuwe Firmware SAB Titan Micro SE inbetwee 2 1.068 23-09-2015 , 18:08
    Laatste bericht: inbetwee
      nieuwe Mcas s/w voor Titan Micro en FTASC inbetwee 5 1.611 12-05-2015 , 13:32
    Laatste bericht: Timo

    Ga naar locatie:


    Gebruikers die dit topic lezen:
    1 gast(en)