Het is nu 30-01-2015, 10:20
Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)

Satbox4all.nl



 
Nieuwe FW SAB Titan 1 en 2 Versie 1.4.16 windows
Offline azboxhd

Posting Freak
*

Berichten:1.526
Lid sinds: Jan 2011
Reputatie:
Locatie: hoofdstad van gelderland
Laatst online: Vandaag 09:52

Bericht: #1
Posted 03-10-2011 14:53

bij SABSATELLIET is nieuwe software 1.4.16 windows aanwezig.

Titan 1 met Emu
http://www.dvbstand.com/sws.php?cat=127&mark=1

Titan 1 zonder Emu
http://www.sabsatellite.nl/upload/idosya...1.4.16.abs

Titan 2 met Emu
http://www.dvbstand.com/swd.php?id=945&mark=1

Titan 2 zonder Emu
http://www.sabsatellite.nl/upload/idosya...1.4.16.abs
=====================================
johan

Moderator edit:
Links toegevoegd en topic titel duidelijker gemaakt
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 03-10-2011 om 15:23 door Satlover.)
 
Find Reply
Offline Seniorsatter

Donateur
*

Berichten:188
Lid sinds: Jan 2011
Reputatie:
Locatie: Zaandam
Laatst online: Gisteren 11:03

Bericht: #2
Posted 03-10-2011 15:19

Zo wordt het niet duidelijker moderator.
de link moet zijn : http://www.sabsatellite.nl
en dus niet dvbstand.
Dus voor de goede orde de 1.4.16 mcas Xwindow en Amstar originele FW bij sabsatellite
en de 1.4.16 ps Xwindow en Amstar emu FW bij DVBStand

Maximum E 85 (5x Black Ultra Twin(28.2/5-23.5-09.0-04.8 Oost- 05.0 West) 1x AlpsTwin (19.2 O) Visiosat Big Bisat(3x Black Ultra Twin(28.2/5-23.5-04.8 Oost) 2x Black Ultra Single(09.0 Oost- 05.0 West) 1x Alps Twin(19.2 O) Triax 78 met CD-Triplesat LNB
3x Axing SPU8100 / 1x Spaun 411F WSG Switches(Alle Diseqc 2.0)
Clarke-Tech HD6600 SST Plus (FW 128p.stb) Clarke-Tech HD4100(FW 136p.stb) Octagon SF 908G (FW 2.11.87 Hbbtv)
 
Find Reply
Offline Satlover

Posting Freak
*

Berichten:2.343
Lid sinds: Jul 2008
Reputatie:
Locatie: Ede
Laatst online: 23-09-2014 22:58

Bericht: #3
Posted 03-10-2011 15:24

Oke zoals jullie willen dacht dat de meeste met Emu gebruikte dus nu alle twee in het bericht van Johan gezet.

VU+ Duo Open Pli 3.0
TV Samsung 3D 46" ES8000S (Met CI module)
Onkyo TX-SR607 met JBL SCS500.5

PACE UPC BOX
Panasonic 38" Full HD
ACRyan HD mini Player

Astra 1,2,3 Hotbird, Visiosat Bi G4 QUADRO 4x Quad LNB
 
WWW Find Reply
Offline Timo

Donateur
*

Berichten:747
Lid sinds: Feb 2009
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: Vandaag 09:29

Bericht: #4
Posted 03-10-2011 18:13

En nu testen!!
Wat zijn de eerste resultaten??smilie

Tuners: SAB: Titan HD micro,SAB Titan FTASC,Pace DSR8141/22:Met multifocus Astra 1-2-3 en Hotbird.
 
Find Reply
Offline Franky4fun

Junior
*

Berichten:42
Lid sinds: Sep 2011
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 11-03-2012 11:54

Bericht: #5
Posted 04-10-2011 19:12

1.4.16 bestond toch al? Azboxhd al gekeken voor TitanI ?
ik denk dat ik morgen nog wel even tijd heb om te testen... maar heb nog weinig positieve berichten gezien..
 
Find Reply
Offline kozanostra

Junior Member
*

Berichten:18
Lid sinds: Oct 2011
Reputatie:
Locatie: UK
Laatst online: 20-01-2015 11:42

Bericht: #6
Posted 17-10-2011 13:55

Hi all,

quite recently I've got SAB Titan 2 and reinstalled with latest amstar software. Everything works but just sometimes receiver crashes and looses CCAM Client sharing settings. I've tried to create hsdata.cfg file with presets but this file also does not get loaded event after succesfull loading from USB drive as after loading it reloads whole receiver (which causes to loose CCCAM server settings). I end-up reentering manually settings 3 to 5 times a day which is very enoying.

For me this looks like hsdata.cfg file has readonly properties and all changes kept in memory only. Does anyone had this type of an issue?
 
Find Reply
Offline inbetwee

Administrator
*

Berichten:9.370
Lid sinds: Feb 2005
Reputatie:
Locatie: Emmen(DR)
Laatst online: 28-01-2015 21:26

Bericht: #7
Posted 17-10-2011 14:03

the hsdata cfg file is not good normaly its loading from the usb stick and after the reboot the lines are active.
Did you download the hsdata.cfg from the dvb stand site? look here http://www.dvbstand.com/swd.php?id=844&mark=1
and try to load this cfg file .

Inbetwee

Evo xfinity
80cm draaibaar 53 graden oost tot 30 graden west.
42 Inch Full Hd Led TV

İmage
 
WWW Find Reply
Offline kozanostra

Junior Member
*

Berichten:18
Lid sinds: Oct 2011
Reputatie:
Locatie: UK
Laatst online: 20-01-2015 11:42

Bericht: #8
Posted 17-10-2011 14:34

Yes I did got this one and modified with modified single line and also tried to add another 7. But as I said it loads and then tells that will restart receiver. And after reboot it comes back default settings.

Content of my hsdata.cfg:
# hsdata.cfg
# need copy this file to C: of ur usb stick. then put receiver to read
# cmd -> cfg~lock~hide~pass
# sample cfg~1~1~00000000 means , u will lock the server info menu.
# also hide the server info. the password to watch is 00000000
# cmd -> protocol~host~port~user~pass~des
# sample newcamd~192.168.2.3~10000~dummy~dummy~0102030405060708091011121314
# sample homecamd~192.168.2.3~10000
# sample homecamd2~192.168.2.3~10000
# sample cccamd~192.168.2.3~10000~dummy~dummy
# sample nasscamd~192.168.2.3~10000

cfg~0~0~00000000
newcamd~192.168.0.1~8839~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
newcamd~192.168.0.1~8844~username~pwd~0102030405060708091011121314
 
Find Reply
Offline inbetwee

Administrator
*

Berichten:9.370
Lid sinds: Feb 2005
Reputatie:
Locatie: Emmen(DR)
Laatst online: 28-01-2015 21:26

Bericht: #9
Posted 17-10-2011 14:48

why to you use newcamd ? in the last posting you said lossing the CCcam lines? did you set newcamd in the server menu ? or Cccam ?

Evo xfinity
80cm draaibaar 53 graden oost tot 30 graden west.
42 Inch Full Hd Led TV

İmage
 
WWW Find Reply
Offline kozanostra

Junior Member
*

Berichten:18
Lid sinds: Oct 2011
Reputatie:
Locatie: UK
Laatst online: 20-01-2015 11:42

Bericht: #10
Posted 17-10-2011 15:03

(17-10-2011 14:48 )inbetwee schreef:  why to you use newcamd ? in the last posting you said lossing the CCcam lines? did you set newcamd in the server menu ? or Cccam ?

Sorry,
I really ment newcamd protocol, not the CCCAM it self. And in the recerver I am using newcamd protocol as well.
 
Find Reply


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Nieuwe Patch firmware titan lll inbetwee 17 1.303 04-12-2014 12:24
Laatste bericht: ikk
  Nieuwe Titan 3606 firmware van Sabsatellite artware 1 1.631 05-05-2014 11:07
Laatste bericht: inbetwee
  HOMESHARE TITAN 1 HD EN TITAN 1 HD 3606 TROUBLE 3 1.770 16-03-2014 16:29
Laatste bericht: TROUBLE
  Nieuwe firmware SAB Titan 1 HD 3606 artware 1 1.443 23-12-2013 10:48
Laatste bericht: inbetwee
  Nieuwe Patch firmware`s Titan 1 en 2 inbetwee 6 2.541 21-12-2013 16:33
Laatste bericht: Tjohn

Ga naar locatie:

Naar boven
Aangedreven door MyBB, © 2002-2015 MyBB Group
Designed by Andrew. Icons by dAKirby309

Aanmelden
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:



Lost your password?
GeopbyteZ by Zeuder

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it