Merry Christmas!

Satbox4all.nl


Reactie plaatsen 
 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugs Sab Titan Ontvangers
23-02-2011 22:40
Bericht: #1
xprezzo
Offline
Newbie
*
Berichten: 1 Lid sinds: Feb 2011 Reputatie:
Location:
Laatst online: 24-02-2011 15:52
Question Bugs Sab Titan Ontvangers
in de sab titan kan ik geen newcamd lijntje aanmaken voor mijn provider.
mijn provider heeft een extra toevoeging aan het eind wan cardserv

voorbeeld

<servername> <port> <login> <passwd> 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
(Dit bericht is het laatst bewerkt op 16-05-2011 om 12:00 door Satlover.)
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
16-05-2011 11:06
Bericht: #2
scrat43
Offline
Junior
*
Berichten: 28 Lid sinds: May 2011 Reputatie:
Location:
Laatst online: 18-12-2013 13:25
RE: Bugs Sab Ontvangers
Mijn bugs Sab Titan 2 hd combo.
1:Sab titan 2 geluid valt soms een paar seconden weg.
2:Ontvanger start soms spontaan opnieuw op.
3:Na het kijken van mpeg4 kanalen heeft hij soms moeite normaal terug te schakelen naar HD,moet dan compleet uitgezet worden met schakelaar aan de achterkant om te resetten.
Het beeld ziet er dan namelijk uit als een zeer slecht youtube filmje.
4:SD uitzendingen die worden opgewaardeerd naar HD bv gtst beeld flikkerd licht.
Dan is het SD kanaal rustiger om te kijken dan HD.


Dit waren enkele bugs die ik ben tegengekomen.
Ik hoop dat ze nog worden opgelost met sw updates.

Rebox RE-2701SPVR met Western Digital Hdd 500gb Mybook
SAB Titan 2 HD Combo nog geen hdd
Visiosat Bisatellite G4 QUADRO 4 lnb met 1 twin lnb
TV JVC 94cm lcd,JVC HD recorder
AB Logitech Harmony one
Harman Kardon receiver 7.1,Harman Kardon DVD speler
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
24-05-2011 11:25
Bericht: #3
azboxhd
Offline
Posting Freak
*
Berichten: 1.504 Lid sinds: Jan 2011 Reputatie:
Location: hoofdstad van gelderland
Laatst online: Gisteren 22:04
RE: Bugs Sab Ontvangers
scrat43 dat probleem herken ik heb er ook last van gehad .
Ik heb hem helemaal leeg gemaakt[3xfabrieksinstelling] maar eerst een back up van de zenders gemaakt.
Daarna heb ik fw 1.3.83 er op gezet daar na de zenderlijst weer terug gezet en hij draait weer als een zonnetje.


=========================
johan
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
04-06-2012 19:54
Bericht: #4
ejgroene
Offline
Newbie
*
Berichten: 7 Lid sinds: Jun 2012 Reputatie:
Location:
Laatst online: 30-07-2012 07:50
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
Mijn Titan 1, net nieuw, met de recente firmware 1.4.33 MCAS, geeft subtitels bij HD zenders niet goed weer:

1. DBV subtitels kan ik wel kiezen, maar ze blijven onzichtbaar.
2. Teletext subtitels worden zichtbaar maar onleesbaar (http://t.co/rMAkvf6S )

Dit geldt voor alle FTA HD zenders zoals BBC HD, ITV1 HD, Channel 4 HD, Arte HD, Anixe HD, etc.

Hoe krijg ik dit op de backlog van SAB?
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
04-06-2012 20:05
Bericht: #5
azboxhd
Offline
Posting Freak
*
Berichten: 1.504 Lid sinds: Jan 2011 Reputatie:
Location: hoofdstad van gelderland
Laatst online: Gisteren 22:04
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
ejgroene je hebt er hele oude sw op staan er is betere alternative sw in het sab titan forum.

==============================================
johan

1x SAB UNIX TRIPLE HD . van 70 oost tot 50 west 110 cm lnb twin invacom--software van openatv 4.2
1X azbox elite voor het beste beeld en 4.2.2 ontvangst 180cm +110cm lnb invacom en DVB-T ontvangst
1x sab titan 1 fw 1.5.53.emu. van 70 oost tot 24.5 west
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
04-06-2012 20:30
Bericht: #6
ejgroene
Offline
Newbie
*
Berichten: 7 Lid sinds: Jun 2012 Reputatie:
Location:
Laatst online: 30-07-2012 07:50
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
Johan, dank voor je snelle reactie. Die alternatieven heb ik gezien, maar ook de reacties. Van welke FW weet jij dat bovenstaand probleem met subtitels niet heeft? Kan je die aanraden? Dank, Erik
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
04-06-2012 20:50
Bericht: #7
azboxhd
Offline
Posting Freak
*
Berichten: 1.504 Lid sinds: Jan 2011 Reputatie:
Location: hoofdstad van gelderland
Laatst online: Gisteren 22:04
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
erik probeer deze eens de 1.4.80 emu is alleen in het engels en duits
de 1.4.54 is ook in het nederlands.
je weet hoe je ze er in krijgt.

------------------------------------------------------------------

johan

1x SAB UNIX TRIPLE HD . van 70 oost tot 50 west 110 cm lnb twin invacom--software van openatv 4.2
1X azbox elite voor het beste beeld en 4.2.2 ontvangst 180cm +110cm lnb invacom en DVB-T ontvangst
1x sab titan 1 fw 1.5.53.emu. van 70 oost tot 24.5 west
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
05-06-2012 12:09
Bericht: #8
ejgroene
Offline
Newbie
*
Berichten: 7 Lid sinds: Jun 2012 Reputatie:
Location:
Laatst online: 30-07-2012 07:50
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
Dank Johan.
1.4.54 heeft exact hetzelfde probleem: geen DVB subtitles, messy Teletext subtitles op HD kanalen.
1.4.80 laat in het geheel geen subtitles zien op HD kanalen.
Het kan wel degelijk, mijn Dr. HD. F15 geeft keurig nette subtitles via Teletext op de HD kanalen.
Wat is hier aan de hand?
Erik
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
05-06-2012 12:33
Bericht: #9
azboxhd
Offline
Posting Freak
*
Berichten: 1.504 Lid sinds: Jan 2011 Reputatie:
Location: hoofdstad van gelderland
Laatst online: Gisteren 22:04
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
je hebt de ondertieteling toch wel aan gezet ........................

------------------------------------- johan

1x SAB UNIX TRIPLE HD . van 70 oost tot 50 west 110 cm lnb twin invacom--software van openatv 4.2
1X azbox elite voor het beste beeld en 4.2.2 ontvangst 180cm +110cm lnb invacom en DVB-T ontvangst
1x sab titan 1 fw 1.5.53.emu. van 70 oost tot 24.5 west
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
05-06-2012 12:43
Bericht: #10
ejgroene
Offline
Newbie
*
Berichten: 7 Lid sinds: Jun 2012 Reputatie:
Location:
Laatst online: 30-07-2012 07:50
RE: Bugs Sab Titan Ontvangers
Heb je de screenshot al gezien?
Alle berichten van deze gebruiker zoeken Reageren op dit bericht
Reactie plaatsen 


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  HOMESHARE TITAN 1 HD EN TITAN 1 HD 3606 TROUBLE 3 1.618 16-03-2014 16:29
Laatste bericht: TROUBLE
  homeshare titan 2 titan 1 3606 kontiki 3 1.395 18-12-2013 17:38
Laatste bericht: inbetwee
  nieuwe s/w voor Titan Titan 1 en 2 inbetwee 24 7.190 18-11-2012 14:43
Laatste bericht: geert10
  Wie heeft bugs in ALI3602_06000400_sab_300_ps_amstar_1.4.06.abs kontiki 1 820 17-09-2011 14:53
Laatste bericht: azboxhd
  Nieuwe softcam.key voor Titan & Titan II mariner 27 15.840 29-03-2011 17:24
Laatste bericht: stefan.wolfrum

Ga naar locatie:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Red Theme Design By Kankalarim.net

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it