Het is nu 28-01-2015, 23:10
Welkom, gast! (AanmeldenRegistreren)

Satbox4all.nl



 
dreambox zenders laden
Offline davmal

Senior+
*

Berichten:170
Lid sinds: Mar 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 26-02-2010 16:59

Bericht: #1
Posted 19-11-2008 18:21

Hallo, bestaat er een zenderlijst die je kunt kant en klaar in je dream kunt laden ? Of moet je ze zelf allemaal op volgorde zetten ? Rolleyes

dreambox 500 Gemini 4.2 mg131 cc cam , dreambox 7020 HD , visiosat big HD 6 lnb's , 180 prime focus draaibaar, v-box , digicorder hdmi telenet , coax aan de lopende meter.smilie
 
Find Reply
Offline inbetwee

Administrator
*

Berichten:9.370
Lid sinds: Feb 2005
Reputatie:
Locatie: Emmen(DR)
Laatst online: Vandaag 21:26

Bericht: #2
Posted 19-11-2008 18:26

ik weet niet of er in de image die jij gebruikt de optie zit om een kanalen lijst te downloaden.
In de image die ik gebruik PLI Jade zit die optie er wel in.

Inbetwee

Evo xfinity
80cm draaibaar 53 graden oost tot 30 graden west.
42 Inch Full Hd Led TV

─░mage
 
WWW Find Reply
Offline KeesP

Senior Member
*

Berichten:265
Lid sinds: Jun 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 07-02-2011 18:40

Bericht: #3
Posted 19-11-2008 18:48

En anders met DCC er in zetten
 
Find Reply
Offline davmal

Senior+
*

Berichten:170
Lid sinds: Mar 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 26-02-2010 16:59

Bericht: #4
Posted 19-11-2008 21:12

heb onder tussen al settingen gevonden vb 123pet.
En dat zou lukken zonder zonder nulmodemkabel , want hij is verbonden met het netwerk.
Via het bluepanel.
Ik vraag mij af hoe hij weet voor de settingen en keys op welke side hij ze moet weg halen en welke dan nog.
Ik heb het nog niet geprobeerd , ik wacht af tot ik er tijd genoeg voor heb en het kan op mijn gemak doen , we zien we ,waar alle raad is welkom.

dreambox 500 Gemini 4.2 mg131 cc cam , dreambox 7020 HD , visiosat big HD 6 lnb's , 180 prime focus draaibaar, v-box , digicorder hdmi telenet , coax aan de lopende meter.smilie
 
Find Reply
Offline davmal

Senior+
*

Berichten:170
Lid sinds: Mar 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 26-02-2010 16:59

Bericht: #5
Posted 21-11-2008 13:51

hoe kan ik zien of hij verbinding maakt met het internet .
niks lukt hier .
Moet ik ergens proggrama DCC op stareten , ik vindt dat niet.
Ip heb ik opgezocht via google en mijn ip heb ik ingevuld .( moet ik nog iets aan de mounts doen ?.
Ik wil pet123 installeren en verbinding maken met het netwerk voor key's up te daten
Man ,man teen en tander.

dreambox 500 Gemini 4.2 mg131 cc cam , dreambox 7020 HD , visiosat big HD 6 lnb's , 180 prime focus draaibaar, v-box , digicorder hdmi telenet , coax aan de lopende meter.smilie
 
Find Reply
Offline davmal

Senior+
*

Berichten:170
Lid sinds: Mar 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 26-02-2010 16:59

Bericht: #6
Posted 21-11-2008 18:40

ja, ja ik heb het door .
ik moet installeren :dcc 2,95 op de computer en ook dreambox edit 3.06 en dreamup 1231 JA TOCH
mag ik die op min laptop plaatsen die via een router gaat , enkel voor alles in te stellen ?
want de verbinding van de dreambox gaat via een kabel , naar de router en die naar de vaste computer van mijn vrouw gaat.
daar zet ik de programa's niet op , want ze heeft dat niet graag , gaat dat gaan voor de verdere key op date , en wat moet ik instellen vast of via een router.
( die programa's mogen weer verwijdert worden na instalatie , of niet zijn ze nodig voor verdere automatiche key update ?)
ROUTER U.S . ROBOTICS WIRELESS MAXg
computer staat op lan 1 dreambox lan 2 en laptop gaat via de antenne.

dreambox 500 Gemini 4.2 mg131 cc cam , dreambox 7020 HD , visiosat big HD 6 lnb's , 180 prime focus draaibaar, v-box , digicorder hdmi telenet , coax aan de lopende meter.smilie
 
Find Reply
Offline davmal

Senior+
*

Berichten:170
Lid sinds: Mar 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 26-02-2010 16:59

Bericht: #7
Posted 23-11-2008 10:24

verbinding gelukt , niet via laptop gaat niet
gewoon via vaste computer en direct verbinding.EINDELIJK
enkel zit ik nu vast in met menu TFP Ik zit nu tot aan FTP
In rechter kolon moet ik bestand Luxsat keyupdater hebben .
Maar deze staat er niet in , bij mij documenten ( waar ik ze heb opgeslaan )
heb ze ook eens op de c schijf gezet en daar zie ik ze , maar ze staan onderaande lijst en ze moeten een apparte map zijn denk , zodoende dat ik ze bovenaan terug vindt.
Ik heb gelezen dat ik dat met een USB stick moet doen , is dat het probleem ?
Doen jullie dat ook door een USB of plaatje ze ergens anders.

dreambox 500 Gemini 4.2 mg131 cc cam , dreambox 7020 HD , visiosat big HD 6 lnb's , 180 prime focus draaibaar, v-box , digicorder hdmi telenet , coax aan de lopende meter.smilie
 
Find Reply
Offline ruud d groot

terug
*

Berichten:1.658
Lid sinds: Mar 2005
Reputatie:
Locatie: lunteren
Laatst online: 13-01-2015 19:04

Bericht: #8
Posted 23-11-2008 10:49

Het plaatsen van de LuxSat Dream Keybundel voor Gemini

Deze bundel omvat het ( laatste het Nieuws / Ophalen van keys / en de Luxsat voorkeurs skin )

1 Gebruik uit ons zip bestand op de file page het ( useraddon XML ) bestand

voor de Dreambox 500 / 7000 in Var / Tuxbox / Config

Er zal gevraagd worden dit bestand te overschrijven , bevestig met Ok

Na het plaatsen van de ( useraddon XML )

eerst het bovenstaande daar downloaden VANAF DE FILE PAGE (USERADDON XML) en uitpakken daarna plaatsen in de VAR /TUXBOX / CONFIG EN DE XML DIE DAAR STAAT OVER SCHRIJVEN .


daarna volg je gewoon de plaatjes deze staan hier
http://www.luxsat.eu/handleidingen/luxsa.../index.htm

daarna als je klaar bent stroom van de box en er weer op en je bent klaar.

groet ruud
 
Find Reply
Offline davmal

Senior+
*

Berichten:170
Lid sinds: Mar 2008
Reputatie:
Locatie:
Laatst online: 26-02-2010 16:59

Bericht: #9
Posted 27-11-2008 21:35

nog een vraagje , als alles achter de rug is VB zenderlijst , keybundel , enz..
Mag ik dan alle programma's en mappen van mijn computer weer verwijderen.zoals dcc , dreamup dreambox edit keybundels. (verwijderen).
MAAR DE key update via de dreambox moet blijven werken.
Gaat dat , of gaat de update niet meer gaan ???

dreambox 500 Gemini 4.2 mg131 cc cam , dreambox 7020 HD , visiosat big HD 6 lnb's , 180 prime focus draaibaar, v-box , digicorder hdmi telenet , coax aan de lopende meter.smilie
 
Find Reply
Offline Herco M.

Posting Freak
*

Berichten:796
Lid sinds: Jun 2006
Reputatie:
Locatie: Nederland
Laatst online: Gisteren 19:37

Bericht: #10
Posted 27-11-2008 21:47

De key update zal gewoon blijven werken, maar het lijkt me handiger om die programmaatjes te houden voor als je ze later nog eens nodig hebt?
 
Find Reply


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  rar-bestand laden in dreambox WIMMIE 4 1.859 12-04-2007 20:30
Laatste bericht: inbetwee
  EMU LADEN DREAMBOX WIMMIE 29 7.855 20-03-2007 23:46
Laatste bericht: CHRIS 2
  Laden keys 500 lucsan 4 1.732 19-03-2007 12:31
Laatste bericht: lucsan

Ga naar locatie:

Naar boven
Aangedreven door MyBB, © 2002-2015 MyBB Group
Designed by Andrew. Icons by dAKirby309

Aanmelden
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:



Lost your password?
GeopbyteZ by Zeuder

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it